3 Ocak 2011 Pazartesi

'Muhteşem Yüzyıl' başlıyor


Yılın en iddialı yapımlarından biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının anlatıldığı 'Muhteşem Yüzyıl" dizisi için geri sayım başladı. 5 Ocak'ta SHOW TV'de yayınlanmaya başlayacak dizide Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıracak olan Halit Ergenç kamera karşısına geçti. Yapımcılığını TİMS Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan'ın yaptığı dizi, 1500'lü yıllarda Kanuni Sultan Süleyman'ın tahta çıkmasıyla başlayıp Hürrem'le tanışmasının ardından "Muhteşem Süleyman'' ismini kazanma sürecini anlatıyor.



Daha önce televizyonla aramın pek iyi olmadığını söylemiştim..Dizi izlediğim görülmemiştir..Fakat son günlerde çok fazla konuşulan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi hakkında birşeyler yazmadan edemedim..
  Günümüzde Tv'yi açtığımızda önümüze çıkan o saçma sapan programlar,'ne sunsak onu yerler' düşüncesiyle hazırlanıp önümüze sunulan diziler..Bunlar televizyondan soğutmuştu gerçekten..Fakat bu diziyi takip etme düşüncesindeyim...
Ayrıca Halit Ergenç çok iyi bir seçim olmuş..Ve Nebahat Çehre'nin bu dizi de oynamasına da çok memnun oldum..
Umarım hayal kırıklığına uğratmaz ve alışılmışın dışına çıkar bu dizi..Bekliyoruz bakalım..

2 yorum:

  1. Ekşisözlükteki bir kaç yorumu okumalısınız muhteşem yüzyılla ilgili :)

    YanıtlaSil
  2. Birkaç siteyi tek tek gözden geçirdim..Ekşi sözlükte dahil olmak üzere..Dizi ile ilgili yorumumu birazdan yazacağım..
    Teşekkürlerimle..
    hoşgeldiniz :))

    YanıtlaSil

Şarkıma eşlik edin...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...