20 Ocak 2012 Cuma

Unutmanın Çabalarının AMK



Çok gülünç durumdayım.Yıllardır malum kişiyi unutmaya karar vermiş gibi hissediyorum ama hepi topu 1 hafta oldu...Unutmanın çabalarıymış oymuş buymuş diye bir şey yok.Bir haftadır ona dair her şeyden uzak duruyorum.Twittermış,facebookmuş ne yazmış ne paylaşmış hepsinden uzak durdum.Sözde unutmaya çabalıyorum.Pff sonra bir anda beyimiz o bütün çabalarıma siktiri çekiyor!


Olay bu gece patlak verdi.
Ben yine bütün vaktimi kullanmayanın kalmadığı,artık evimiz gibi olan sevgili facebook adresimde öldürüyordum.Sevgili namı değer Konyalı ile konuşuyorduk.Onunla da sevgili twitterda tanıştık ki iyi ki tanışmışız.Ayrıca farkettim ki onunla konuşurken malum kişi aklıma bile gelmiyor.Bu da çok hoşuma gidiyor.
Neyse Konyalıyla konuştuk falan sohbete baktım aa malum kişi çevrimiçi.Fark ettim ki şu 7 günde ben zaten onu hiç çevrimiçi görmedim.Çünkü o an bir heyecan bir kıpraşma.Vah halime.Bir haftadır unutacağım diye kendini yırtan Ofelya'ya ne oldu? 


Neyse efendim ben takmıyor gibi davrandım da kendi kendimi kandırdığımı biliyordum.Göz ucuyla sohbet kısmına bakıp durdum...Sonra kendimi banyoya attım.Sıcak suyun altına girdim.Biraz zaman geçti,çıktım,koştum bilgisayar başına.Açtım facebook sayfasını.Sohbet kısmına yine göz ucuyla baktım hala açık.Çok az zaman geçti beyimiz ''dileeeeeeekk'' diye yazıvermez mi? Bana yarın ne konseri var diye sordu ne alakası varsa. Hiç tepki yok bende.Heyecanlanmadım bile.Çünkü her şey başa sardı.O yazdıkça ben cevap verdim.Ayrıca sorun şu ki konuşmaya hep o başlar ama birbirimize hiç nasılsın ne yapıyorsun gibi klasikleşmiş sorular sormayız.O bana müzik atar yada bu şekilde hitaplarla konuya başlar.Bu hep ilginç geldi bana...Neyse sonra ben yazdım.Ve durum şu ki benimle konuşmak istediği apaçık belliydi.Devamlı konu buluyor konuşuyordu.Bizim aramızdaki en büyük bağ müziktir.Saatlerce müzikle ilgili konuşabiliriz.İkimizinde tarzı az çok aynı.İşte yine konuşmak için konuyu müzikten açtı.Tam işte sustu yazmaz artık dediğim anda eurovisionla ilgili fikirlerini yazdı.Ve başladı muhabbet.Kesintisiz müzikle ilgili konuştuk.Sonra da iyi geceler dileyip gitti.Ha arada hasta olduğunu,ertesi gün okula karnesini almaya gelemeyeceğini,ayrıca ertesi gün İzmir'de olacak Cem Adrian konserinin biletlerinin kalıp kalmadığını,zamanı gibi boktan konular sıkıştırdı.Konsere gidecek misim diyorum yok Ardaya sözüm var diyor.Geri zekalı madem başkasına sözün var ne diye soruyorsun konser ne zaman nasıl bilmem ne! Ki ne olursa olsun gidemeyeceğini de biliyorum.Anne baskısı var üzerinde emin olmasamda...
Sonra gitti mi? Ofelya kaldı mal gibi ortada.O mallığın verdiği can havliyle günlerdir bakmadığım profillerini de didik didik ettim. Baktım yeni hiç bir şey yok her şey bıraktığım gibi...Sonra da kendi kendime yeni bir şey olsa sen onu nasıl olsa görürdün profiline girmene ne gerek var ki? Evrenin oyunu mudur bilmem hepte karşımıza çıkarır ya...Hiç öyle bir şey olmamıştı...Yeni bir şey paylaşmadığından demek ki...


Neyse işte.Sonuç olarak çaba falan göstermiyorum.Zamana bırakıyorum ne acı çekeceksem de çekeyim.15 tatilde geldi.Okul derdi,onu okulda göreceğim kaygısı da yok! Katlanmam gereken bir yarınım var.Yarın eğer ki gelirse göreceğim sonra 15 tatilde toparlandım toparlandım.Yoksa pardon da naahh kendime gelirim.
Eğer çok zorlanırsam facebook adresimi de kapatacağım ki konuşamayalım.


Sıfıra sıfır elde var sıfır dedikleri buymuş demek ki...
Ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yok.

4 yorum:

  1. hobilerine sarıl ne biliyim daha fazla kitap oku kendine bi yapboz al onun basına çök 3-5 gün, sonucta sıkıntılı bir dönemdir ama atlatılır. kötü anıları değil ilerde iyi anıları hatırlarsın onuda yaşadığın icin üzülmezsin.

    YanıtlaSil
  2. ve sık sık yaz yayınlamassan da , ya da en iyisi kafasını şişir birilerinin

    YanıtlaSil
  3. ofelya ben de yeni unuttum 3 ay olmuştu ayrılalı.yani anca unuttum umarım sen daha cabuk unutursun.Ben facebookunu da sildim kendimden.Biz hiç konusmadık ayrıldıktan sonra 3 gün naber dedik selamlaştık karşılaştığımızda o kadar.
    Ve şu an da sen Konyalı dedin ben bi şey hissetmedim.Mal burd da mı karşıma cıktın dedm içimden.Çünkü o da konyalıydı.Bu da evrenin oyunu ama artık işlemiyo bana.:D

    YanıtlaSil
  4. 4 senelik sevgiliyle ayrılalı bugün 11 gün oluyor... Güçlü olcaz canım. Kimse bize zarar verebilecek kadar önemli değil ne de olsa...

    YanıtlaSil

Şarkıma eşlik edin...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...