10 Nisan 2012 Salı

2012 efsane konserlerin yılı olacak!

Cevaplanması gereken mimlerim var.Sevdiğim bloglara dahi uğrayamıyorum artık.Bu hafta sonuna kadar kafam rahat olacak sanırım.Mecnun'un dediği gibi 'kafamda kazı çalışması var sanki'.Evet şu sıralar halet-i ruhiyem bu.Neyse efendim gelelim asıl mevzu bahse...

En çok sevdiğim konulardan biridir Türkiye'ye gelecek isimleri duymak.Şaşırtıcı mutlu edici bir yanı var...

Bu yaz Parkorman’dayız!!
Görünürdeki en kapsamlı ‘rock’ festivali İstanbul-Open Air Festival. Tarihleri 4-6-7 Temmuz. Gelen isimlerden bazıları Guns N’Roses, Godsmack, In Flames, Apocalyptica, Within Temptation, Ugly Kid Joe. Festivalde toplam 21 grup sahne alacak. Gün içerisinde 4'ü yabancı 3'ü yerli 7 grup karşımıza çıkacak tahminimce...
Asıl meraklandığımız nokta ise 5 temmuz! Henüz açıklanmayan  ama pek yakında duyurulacak büyük bir isim! Merakla bekliyoruz büyük ismi.

Tarih  26 Mayıs... Parkorman’da düzenlenecek bir diğer etkinlik Pozitif’in yeni tek günlük festivali Babylon Soundgarden.Şimdilik bilinen isimler  Parov Stelar Band, Oi Va Voi, Caravan Palace ve Büyük Ev Ablukada. Yeni isimler de açıklanacak.

Pozitif'in bir diğer etkinliği ise 25-29 Haziran tarihleri arasında Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda yer alacak. Adı Pozitif Günler. Pazartesiden cumaya sürecek beş günlük konserler dizisinin baş isimleri Metronomy ve Two Door Cinema Club olarak açıklandı. 25 Haziran’da Pozitif Günler kapsamında Nouvelle Vague ve 27’sinde Zaz da Maçka’da birer konser verecek.

30 Haziran’da Çeşme Babylon Aya Yorgi’de Bob Sinclar varmış.

Beni en çok heyecanlandıran konserlerden biri Red Hot Chili Peppers konseri...Konser büyük ihtimalle Santralistanbul’da yer alacak. En az 35 bin kişinin bilet alması bekleniyor. Mekan için özel bir sahne ve alan tasarımı yapılacaktır.
Ve efsane bir isim daha...Madonna! Bu yaz, tek günlük etkinliklerin yazı olacak!
Tek konserlerden biri de 19 Haziran’da Maçka Küçükçiftlik Parkı’nda yer alacak Megadeth. İyi bir metal konseri olacaktır!

İstanbul Caz Festivali’nin konuklarından biri Sharon Jones & The Dap Kings… Hayatta en fazla canlı izlemek istediğim ekiplerden, ‘hayatımın kadını’ Sharon Jones ve grubu The Dap Kings yılın benim için en heyecan verici konserleri arasında...

Ortalıkta dolaşan dedikodularda adı geçen isimler Coldplay, Roger Waters, David Gilmour ve hatta Bruce Springsteen.Bir de Paul McCartney fısıltısı var ki umarım doğrudur!! :))

Chris de Burgh,Lacuna Coil,Morrissey,Pitbull,Metronomy,Dany Brillant,The Parov Stelar Band,Skin ve daha fazlası!
Ee daha ne olsun.Bu yıl efsane konserlerin yılı olacak! :))

Not: Bu konserlerin hepsine gitmek mümkün değil...Keşke mümkün olsa...(En azından benim için mümkün değil).Paul gelirse ki umarım gelir.Kaçırmadan giderim.Bunun dışında bilet fiyatlarına ve biriktirdiklerime uyarak seçeceğim gideceğim konserleri...

12 yorum:

  1. vayyy paul demi gelcekmiş..
    vay diyorum vayyy ki vay ..
    ee bu harika ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Slm.... Ofelya nin anlami nedir. . Bu arada ben izmirden ahmet

      Sil
  2. cecil,
    şimdilik fısıltı işte :))
    Umarım doğru çıkar.

    YanıtlaSil
  3. yer seçimi de harika...acaba biletler hemen tükenirmiyau

    YanıtlaSil
  4. cnbrk,
    Evet yer güzel...
    Biletlerin kısa zamanda alınması gerekir :))

    YanıtlaSil
  5. Hiç haberim yoktu bak sağol senin sayende öğrenmiş oldum bi ilk baya sevindim de ama sonrasında bilet fiyatları gölgeledi biraz :)

    YanıtlaSil
  6. mimlendin oFeLya :)

    http://duslerulkesiprensi.blogspot.com/2012/04/mim-seysi.html

    YanıtlaSil
  7. İçim gitti içim... :((

    YanıtlaSil
  8. biletleri alıcam almasınada acaba o tarihte müsait olabilcekmiyim onu bilmiyorum :) neyse olmadı birine hibe ederiz :)

    YanıtlaSil
  9. supermıs canım konserler :)
    mimledim canım seni:))

    YanıtlaSil
  10. guns'n roses icin gidilir.

    YanıtlaSil
  11. Umarım Paul Mccartney gelir en büyük hayalim ikimizden biri ölmeden onu görmek.Yaşayan efsane tanımlamasına tam uyuyor.

    YanıtlaSil

Şarkıma eşlik edin...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...