24 Ekim 2010 Pazar

Karmakarışıklaşmaktayım yada zaten Karmakarışıktım !



Başlıktan da anlaşılacağı üzere bir şeyler karmakarışık gidiyor.Diyorum ki acaba zaman geçtikçe,ben büyüdükçe karmaşıklaşmaya mı başlıyor ? Yoksa zaten karmakarışıktı da ben yeni yeni mi hissediyorum bu karışıklılığı !
İçimden gelen tek şey aklıma ne gelirse klavye tuşlarının sesi eşliğinde sana kusmak blogcan ! Kötü tabirim için üzgünüm.Ama dedim ya İçimden ne geliyorsa yazacağım diye ;)
Alıştığın düzenden koparılıp yeni bir yere,yeni insanlara,yeni hayatlara,yeni davranış şekillerine ...
uyum sağlamak çok zor ! Bazen bana ya ne ''lanet olası varlıklarız'' dedirtiyorlar.Bugün olduğu gibi..
Aslında konu sadece bir kişi blogcan.Ama öyle abuk subuk davranıyor ki.Neden ve nasıl yapıyor bilmiyorum ... Ama bir şekilde beceriyor.Kafamı karıştırıp kendine bağlayıveriyor.
İtiraf edeyim kurduğum cümlelerimi -daha doğrusu kurmaya çabaladığım cümleleri-silip silip tekrar yazıyorum.Biriktirdiğim ve beni hasta eden çığlıklarım var içimde !! Anlatacak birini arıyorum da bulamadım sana sığındım blogcan.Sende ne kadar yardımcı oluyorsun malum (kızma...) 


Ve soruyorum sana henüz yeni tanıdığım birisi diyorsa ki sen benim için herkesten farklısın !  ve bunu söyleyip sadece yakın davranmakla yetiniyorsa ! Nasıl değerlendirmelisin bunu ?? Nasıl değerlendirmeliyim bunu ? Susup beklemek ve umut etmek mi ? Yoksa saçmalıyorsun deyip çığlıkları bastırıp umut etmeyi bırakmak mı ? 



Yerinde olsam şöyle düşünürdüm ''Bu kız ne diyor ki ?? '' ...bilmiyorum blogcan çözemedim bu çığlıkların nedenini...Tek bildiğim sanırım bir durakta indim.Beni kabul ederse orada soluklanacağım.Ehlileşip huzura kavuşacağım...Etmezse (ki bu beni korkutuyor !) gitmeyi beklerim...Gidebilmeyi...
Fazla karışık çok fazla ! Bunun sorumlusu da ben değilim ! biliyorum.Herşeyi karıştıran tek bir kişinin davranışları !
...

Yine her şeyin çözümü zamanda gizli (ki bundan iğreniyorum). Bekleyip göreceğim ! 
Diyorum ki ''aşk'' tık tık mı yaptı acaba ?
ve hep yaptığı gibi buyur etmeden içeri mi dalı verdi ?


İşte böyle bu yazı ve yazının konusu kadar karmaşıklaştım yada zaten karmakarışıktım ! 
Bilemiyorum...




2 yorum:

  1. Evreni düşündün mü hiç? Bu büyük evren ne kadar büyükse, insan da o kadar küçük bir nokta evrende. Ki bu müçük bir nokta olan insanın içinde bütün evenin büyüklüğü ve değerleri gizlidir. nasıl ki sonsuzluk olan bu evreni tam anlamıyla bilemiyorsak, insan da kendiniu tanıyamaz. İnsanı bilen evreni de topyökün bilme gücaüne sahip olmaesı gerekir. sonsbuzluk bilme gücü. O halde bilemediğimiz kendimiz olduğu gibi varlıkların bütününün bir parçası ve üyesi olan insanı bir bilen güç vardır. Ancak O bilir. Onun sayesinde aşk denen lüfu bize sunar. Aşk bir fırtınanın başlangıcıdır. Sonu sevgi ve dostluk limanına giderse sükunet ve huzur vardır. umarım yşveni bir serüven başlar hayatınızda. Bu da sizi fırtınalı bir okyonustan sakin bir limana götürür de huzur bulur, mutlu olursunuz. (Ayrıca duayı eksik etmemeliyiz hayatımızda)

    YanıtlaSil
  2. Dua hep var. Dua ile ayaktayım dua ile güçlüyüm Dua ile varım.Hamdolsun...

    Yüreğinize sağlık yazdıklarınızla yüreğime üflediniz. :)
    Dilekleriniz için de ayrıca teşekkürler.İyi ki buradasınız... =)

    YanıtlaSil

Şarkıma eşlik edin...

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...